Kingbox on konttien kingi!

Palvelemme Ma-Pe 08.00- 17.00

Konttien varustelu ja muutostyöt

Teemme vuosien kokemuksella merikonttien varustelu- ja muutostyöt toiveittenne mukaan. Niin vaihtolavakiskot, lukkokotelot, hyllyt, sähköistykset, maalaukset, lisäovet kuin eristyksetkin. Kerro tarpeistanne, me toteutamme.

Varusteltuja merikontteja voidaan käyttää monissa erilaisissa kohteissa, kuten työmaakontteina, taukotila- ja toimistokontteina, varastokontteina sekä messu- ja esittelykontteina.

Työmaalle rakennamme niin työmaan taukotilat saniteettitiloineen, kuin toimistokopit ja työkaluillle sekä varusteille varastot hyllyjen ja eristysten kera.

Mikäli olet esimerkiksi suunnitellut torimyynti pisteen perustamista, tai aiot suunnata palvelemaan janoista festarikansaa kesän tapahtumiin, on merikontti siihen mainio ja turvallinen valinta.

Kontti on helppo kuljettaa ja laskea kuorma-autolla paikalle, samoin kun purkaminen. Riittää, että auto käy sen hakemassa pois. Ei muuta kuin myyntiluukku auki ja kassakone laulamaan.

Yrityksenne huomioarvo nousee, kun varustelette lisäksi merikonttinne brändin mukaisilla väreillä ja logolla. Näin sekä nykyiset että myös potentiaaliset uudet asiakkaanne havaitsevat teidät jo kaukaa! Hyvänä esimerkkinä työmaakontti vilkkaan kulkuväylän varrella, tai rengaskontti autoliikkeen pihassa. Jo 6m kokoisessa kontissa yrityksen logon mainosarvo on taattu.

Miltä kuulostaisi kontista rantasauna? Aiheesta voit käydä lukemassa lisää, osoitteesta: www.konttisauna.fi

Lisätietoja, kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, vastaamme mielellämme.