Kingbox on konttien kingi!

Palvelemme Ma-Pe 08.00- 17.00

Varmista konttinne pitkä käyttöikä ja meriliikennekelpoisuus

Varmista konttinne pitkä käyttöikä ja meriliikennekelpoisuus CSC tarkastuksella CSC-kilvellä varustettuun meriliikennekäyttöön tehtyyn konttiin on tehtävä ensimmäinen tarkastus viimeistään 5 vuoden kuluttua sen valmistuspäivän jälkeen. Tämän jälkeen tarkastus on tehtävä säännöllisesti, mikäli konttia käytetään rahdin kuljettamiseen.

CSC tarkastuksessa käydään läpi kontin rakenne kauttaaltaan. Ovien toiminta, saranat, tiivisteet, katto, lukkotangot, lattian kunto ym. Kontin tulee kestää meriliikenteessä.

Tarkastus on erityisen tärkeä siitä syystä, että mikäli huonokuntoinen kontti päätyisi lastissa laivaan ja pettäisi, olisi koko laivakuljetus pahimmillaan vaarassa ja vahingot voisivat olla hyvinkin mittavia.

Suoritamme konttien CSC-katsastukset satamassa tai asiakkaan määräämässä kohteessa Etelä-Suomen alueella. Tarkastajamme ovat IICL-sertifioituja.

Tarkastuksen yhteydessä tarkastajamme leimaa kontin CSC-kilpeen päivämäärän, jolloin seuraava tarkastus on tehtävä viimeistään.

Tarkastamallemme kontille voidaan myöntää maksimissaan 30kk käyttöikää tarkastuspäivämäärästä alkaen.

Mikäli ostat kontin vaikkapa vaan kotipihaan varastoksi, voit olla varma siitä, että voimassa oleva CSC tarkastettu kontti on silloin vesitiivis.

Lisätietoja, kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, vastaamme mielellämme.