Säilytys ja varastointi

Erilaiset varastointitarpeet hoituvat parhaiten konteilla!

Varastotila loppuu kesken! Nämä pitäisi säilöä johonkin turvalliseen paikkaan, mutta minne? Meidän pitäisi saada varastotila paikkaan X, jolloin tavaroiden edes takaisin kuljettelulta säästyttäisiin. Meidän pitäisi saada varastotila, joka olisi siirreltävissä työmaan mukana. Kuulostaako tutulta?

Merikonteista valmistettavien varastojen alle ei tarvitse rakentaa betonista perustusta, vaan rakennus voidaan laskea asfaltille, sorapedille, betonipalkeille tai vaikka maaruuvien päälle. Tämän helpompia pohjatöitä ei ole olemassa! Merikontin edut eivät jää toki siihen, vaan metallirunko mahdollistaa varaston siirtelyn, päällekkäin asettelun, tuo turvaa jyrsijöiltä ja antaa hyvää suojaa myös murtomiehiltä! Ratkaisut saa sähköistettynä tai ne voidaan toimittaa yrityksesi väreillä tai muuten brändättynä.

Meillä on vuosikausien kokemus erilaisten pysyvien ja siirreltävien varastotilojen rakentamisesta kaupungeille, teollisuuteen, auto- ja rengasliikkeille, rakennusfirmoille jne.. Ole yhteydessä, niin katsotaan millainen tarve teillä on. Meillä on valmiita hyväksi havaittuja standardiratkaisuja, mutta jos ne eivät täysin palvele teidän tarkoitusta niin räätälöidään teille sellainen joka palvelee.