Myyntipisteet ja ravintolat

Kuvassa Vuosaareen tekemämme vuokrauspiste.

Lisää myyntiä laajemman myyntiverkoston kautta!

Olemme auttaneet useita yrityksiä löytämään uutta kassavirtaa laajemman myyntiverkoston avulla. Helposti siirreltävien ja yrityksesi ilmeen mukaisten myyntipisteiden avulla voit hyödyntää erilaiset tapahtumat, sesongit ja sijainnit, joihin muuten olisi vaikea saada tuotteita tai palveluja esille. Erilaiset väliaikaiset (pop up) myyntipisteet ovat myös mainio ja edullinen keino testata myyntiverkoston laajentamista uusiin lokatioihin.

Merikonteista valmistettavien myyntipisteiden alle ei tarvitse rakentaa perustaa betonista, vaan rakennus voidaan laskea asfaltille, sorapedille, betonipalkeille tai vaikka maaruuvien päälle. Tämän helpompia pohjatäitä ei ole!

HUOM! Myyntipisteiden ei suinkaan tarvitse olla vain väliaikaiseen käyttöön vaan ne voidaan tehdä myös pysyviksi, ympärivuotisiksi ratkaisuiksi!

Tunnelmalliset merikonttiravintolat erilaisiin tarpeisiin!

Erikokoisia merikontteja voidaan yhdistää ja/tai laittaa päällekkäin, jolloin niistä saadaan uniikkeja ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Ravintolat eristetään, jolloin ne soveltuvat myös ympärivuotiseen käyttöön. Suurilla ikkunaratkaisuilla tehdään ravintolasta tyylikäs kokonaisuus ja lasiliukuovilla on mahdollista yhdistää sisä- ja ulkotilat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Runkoratkaisut valmistetaan tarkastetuista uusiokäytetyistä merikonteista, joten ne ovat ajan hengen mukaisesti ekologinen ratkaisu. Ekologisuus kuvaa yrityksesi vastuullista ajattelutapaa, johon niin asiakkaat kuin yhteistyökumppanit kiinnittävät päivä päivältä enemmän huomiota.

Suuremmat rakennukset valmistetaan Vuosaaressa kuljetuskokoisina osina mahdollisimman pitkälle. Osat yhdistetään ja viimeistellään toimestamme kohteessa käyttövalmiiksi.

Kuvassa Merikarvian satamaan tekemämme konttiravintola, jossa katolla terassi.