Kingbox on konttien kingi!

Palvelemme Ma-Pe 08.00- 17.00

20′ MERIKONTTI

Oma paino: 2.200 kg
Kantavuus: 28.000 kg

Ulkomitat:
Pit. 6060 mm, lev. 2440 mm, kork. 2590 mm
Sisämitat:
Pit. 5890 mm, lev. 2330 mm, kork. 2370 mm

Ota yhteyttä

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisia kontteja myytte?

Meiltä löytyy kaiken kokoisia ja hintaisia merikontteja. Myymme niin uusia, kuin käytettyjäkin. Kokoluokkia on 6” varastokontista, aina 45” kuljetuskonttiin asti. Tarvittaessa teemme korjaamollamme kontista juuri sen kokoisen, kuin asiakas haluaa. Yleisimmät kontit ja niiden lyhenteet löytyy nettisivuiltamme kohdasta ”Myynti”.

Minkä hintaisia kontit ovat?

Käytetyn kontin hintaan vaikuttaa sen ikä, koko ja yleiskunto. Onko kontti esimerkiksi meriliikenne kelpoinen, vai varastokuntoinen. Kontin hintaan vaikuttaa myös se, kuinka yleinen malli on kyseessä. Esimerkiksi 10” kontti on mallina harvinaisempi ja hinta saattaa olla lähes sama, kuin neljä kertaa isommassa ja yleisemmin käytetyssä 40” kontissa.

Voiko kontteihin tulla tutustumaan paikan päälle?

Kyllä voi, mikäli ilmoittaa tulostaan hyvissä ajoin, mielellään vuorokautta ennen. Kerkeämme hoitamaan kulkuluvan kuntoon ja noutamaan halutun kontin varikolta nähtäväksi. Osoiten on Vuosaaren satama, VSC center, Satamakaari 35. Toimisto sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Alakerrassa sijaitsee lounasravintola. Niistä ovista sisään.

Saako kontille toimituksen vai pitääkö nouto järjestää itse?

Meiltä toki onnistuu toimitus. Pihaan saakka nostettuna. Toimitamme kontin tarvittaessa sideloaderilla tai Hiabilla. Kontin voi myös noutaa itse, kunhan sopii noudosta vähintään vuorokautta ennen. Huomioithan toimitusta tilattaessa riittävä kulku kohteeseen. Piha/kulkuväylä on raivattu ylimääräisestä ja mikäli kontti kuljetetaan esimerkiksi ”mökkitien” päähän, niin tien tulee olla tarpeeksi leveä/kantava raskaalle kalustolle.

Saako teiltä varusteluja kontteihin?

Kyllä saa. Kaikenlaiset varustelut, aina lukkosuojasta, sähköistykseen ja rengashyllyistä messukonttiin. Teemme kaikki varustelut itse. Myös isommat kokonaisuudet onnistuu. Esimerkiksi tapahtumiin saniteettitilat, myyntipisteet, majoitustilat ja palvelu narikat. Konttiin pystyy rakentamaan yllättävän monenlaista. Kerro ajatuksistasi ja kysy tarjousta.

Minkälaiset maksuehdot teillä on?

Lähetämme sähköpostilla/ kirjeitse laskun, kun tilaus on vahvistettu. Maksuehto on 10vrk netto. Myös sähköinen lasku onnistuu. Meiltä on mahdollisuus tarvittaessa hakea myös rahoitusta, yhteistyökumppanimme kautta.

Ostatteko kontteja?

Kyllä ostamme. Mikäli haluat eroon vanhasta kontistasi, niin lähetä siitä meille sähköpostitse kuvat, niin annamme teille hinta-arvion. Voimme myös esimerkiksi vaihtaa isomman kontin pienempään, tai päinvastoin.

Korjaatteko asiakkaiden kontteja?

Korjaamme. Voit tuoda Vuosaaren korjaamolle rikkinäisen kontin tai voimme tulla kaluston kanssa korjaamaan sen toivomaasi kohteeseen. Samalla voimme tehdä mm. kontin ylimaalauksen. Myös kontin CSC tarkastukset onnistuu, jolloin siitä saadaan rahti kelpoinen.

Saako teiltä rahoituksen?

Kyllä. Yhteistyökumppanimme kautta, on mahdollista hakea kontille rahoitusta joustavilla maksuehdoilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Missä satamissa kontteja säilytetään?

Konttivarastomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Raumalla. Ylivoimaisesti suurin valikoima löytyy Helsingistä Vuosaaren satamasta.

Lisätietoja, kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, vastaamme mielellämme.