Majoitus ja piharakennukset

Fiksuin tapa lisätä kiinteistösi käytettävyyttä ja viihtyvyyttä!

Lisää tilaa majoittumiseen ja elämiseen! Kaipaatko kotiisi, kesämökillesi tai yrityksellesi lisää tilaa vieraiden majoittamiseen tai haluaisitko itse viettää yösi yhtä ylellisesti kuin hulppeassa hotellissa? Olisiko sinun mahdollista viettää mökilläsi enemmän aikaa, jos siellä olisi rauhallinen ja miellyttävä tila etätöitä varten? Sella Livingin Aitta on helpoin vastaus näihin kysymyksiin.

Unelmien kokkauskeidas ja pihasi ehdoton vetonaula! Mikä olisi sen mukavampaa, kuin kerääntyä kesäiltana ystävien ja perheen kanssa yhdessä kokkailemaan ja nauttimaan Suomen suvesta? Sella Livingin Kesäkeittiöt tuovat ripauksen luksusta mökillesi.

Pihasauna se olla pitää! Kunnon löylyt ja kylmä olut tonttisi parhaalla paikalla ovat nautinto, jota ei voi rahassa mitata. Oluen valmistamisen jätämme muille, mutta pihasaunojen tekeminen on meidän juttu! Saunat saa virtaavalla vedellä ja sähkökiukaalla, mutta useimmiten pihasaunojen tunnelmaan kuuluu kannettu vesi- ja puukiuas. Olipa valintasi kumpi tahansa, niin Sella Living ratkaisee sen laadusta tinkimättä.

Sella Livingin ratkaisut valmistetaan Helsingin Vuosaaresssa sisätiloissa ja tuodaan tontillesi käyttövalmiina. Merikontin metallirunko mahdollistaa rakennuksesi siirreltävyyden, kestävyyden ja antaa suojaa jyrsijöiltä sekä muilta kutsumattomilta vierailta. Ratkaisut valmistetaan uusiokäytetyistä merikonteista, jolloin ne ovat ratkaisu niille, joille ekologisuudella on merkitystä.

Tutustu Sella Livingin ratkaisuihin tarkemmin osoitteessa: www.sellaliving.fi