Kingbox on konttien kingi!

Palvelemme Ma-Pe 08.00- 17.00

Ei niin kolhuilla ettei kuntoon saataisi!

Kauttamme saat konttien standardien mukaiset korjaus- ja puhdistuspalvelut vankalla ammattitaidolla. Korjaajamme ovat IICL koulutettuja.

Korjaamme mm. eri varustamoiden kontteja Vuosaaren sataman korjaamollamme, jonne voit halutessasi toimittaa myös oman konttisi. Katon reikien paikkaus, tiivisteiden vaihdot, lattian uusiminen, sähkövedot, eristeiden vaihtaminen. Kaikki korjaustyöt, niin pienet kuin suuretkin onnistuu.

Mikäli konttia käytetään rahtiliikenteessä, on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki toimii ja kontti on rahtikelpoinen.

Pesupalvelussamme saadaan kontti kiiltämään ja esimerkiksi varastoinnin aikana pinttyneet hajut pois tehokkaasti. Kun kontin käyttötarkoitus muuttuu, on kontti aina hyvä tuoda pesun kautta. Kontti voidaan tarpeen mukaan myös desinfioida.

Työssä käytämme pelkästään standardien mukaisia materiaaleja ja esimerkiksi kaikki käyttämämme pesuaineet ovat luokiteltu ympäristöystävällisiksi ja näin ollen eivät kuormita luontoa.

Tarvittaessa noudamme kontin kotipihasta asti ja palautamme sen samaan paikkaan. Noudamme kontin yleensä Sideloaderilla, mutta mikäli kontti on hankalassa paikassa tontilla, käytämme Hiab autoa, jolloin pelivaraa nostossa on enemmän.

Konttisi ovat meillä hyvissä käsissä.

Lisätietoja, kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun, vastaamme mielellämme.